Over mij

Van mijn hobbies mijn werk gemaakt, dat is wat ik heb kunnen doen!

Mijn naam is Lennert Asveld, ik ben 41 jaar en woon met vrouw en dochtertje in het Brabantse Neerkant midden in de natuur, omringd door landerijen en veel bossen.

Al van jongs af aan ben ik verslaafd aan de natuur en alle buitensporten die je je kunt bedenken. Na mijn MTS ben ik gaan werken als werktuigbouwkundige, maar kwam tot het besef dat dat niet mijn ‘tak van sport’ was. Ik werkte in mijn vrije tijd wel eens in de buitensport en zodoende ben ik in 2000 Outdoormanagement gaan studeren in Groningen. Mijn specialisaties zijn hike/survival, kajakken, klimmen, mountainbike, boogschieten, raften, canyoning en klettersteig.

Inmiddels werk ik al 18 jaar professioneel in de buitensport. In 2011 besloot ik niet meer afhankelijk te willen zijn van de seizoenscontracten in deze branche en ben ik voor mezelf begonnen. Dat is een uitstekende keuze gebleken!

Nu pak ik al het werk aan dat ik leuk vind en dat is te veel om op te noemen. In het zomerseizoen veel buitensport, in de winter veel werk op hoogte. Alles dat op mijn pad komt en dat ik leuk vind ga ik doen, hard werken maar met ontzettend veel plezier.

Buiten werken sleutel ik graag aan Landrovers, bezit ik een Landrover waar ik regelmatig mee ga terreinrijden, verzamel militaria en ik ben veel in de natuur te vinden met mijn gezin.